Vőlegény ruha

Vőlegény ruhák
Vőlegény ruhákVőlegény ruhák

Vőlegény ruha

Vőlegény ruha kölcsönzés: esküvők alkalmából a vőlegények számára is igényes, jó megjelenésű öltönyökből, valamint szükséges kiegészítőkből, különböző fazonokból válogathat. A kcsh.hu-n kiválaszthatja az önhöz legközelebbi kölcsönző helyet, ahol többféle vőlegény ruha közt válogathat. A bérlés feltételei az adott szalonok honlapján tekintheti meg.

Vőlegényruha jelentősége: a felejthetetlen nap része az álompár közös fellépése. A vőlegénynek is tündökölnie kell öltönyében szíve királynője mellett.
A vőlegényruha bérlése során  széles a skála a klasszikus fazonoktól a legújabb modellekig.
Egy stílusos öltönyt viselő férfi magabiztosságot és eleganciát sugároz. A legújabb kollekciójú vőlegényruhákat a legjobb minőségű anyagok és kidolgozás jellemzi. A vőlegény ruha eleganciát, vágyat, értéket és luxust tükröz. Kölcsönzés esetén a szalonok segítenek kiválasztani az egyéniségének megfelelő ruhát.

További ajánlat esküvői ruha kategóriában a kcsh.hu-n: menyasszony ruha, menyecske ruha, koszorúslány ruha, esküvői kiegészítő, esküvői cipő, alkalmi ruha a kcsh.hu-n.

Az vőlegény ruhákról közölt képek tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő fazon és modell kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.