Terepjáró

Terepjáró
TerepjáróTerepjáróTerepjáróTerepjáró

Terepjáró

Terepjáró autó  kölcsönzés, bérlés.  Terepekre, erdőkbe, hegyekbe, havas vagy nehezen járható utakra, vadászatokra, terepjáró autó bérlés.  Kölcsönzőhelyek listája a kcsh.hu-n.

A  terepjáró autó . Négykerék meghajtású, magas építésű biztonságos, tágas belső térrel rendelkező, kiváló terepjárási adottságokkal rendelkező  különféle terepjáró autó kölcsönzése.

Terepjáró autó  bérlés : kirándulás a természetben, vagy nagyrészt földes utakon való autózás vadászaton, havas hegyi utakon  jó szolgálatot tesz a terepjáró autó. A terepjáró autó rugózása, és a négy kerék meghajtás megkönnyíti kiegyenlíti a tereputak  egyenletlenségét.

További ajánlataink terepjáró  kategóriában: szabadidő terepjáró,

Autó bérlés során a kölcsönzőhelyek segítenek kiválasztani az ön igényének leginkább megfelelő gépkocsit. Az ország egész területén működik számos autókölcsönző kft, a kcsh.hu-n megtalálható az önhöz legközelebbi autókölcsönző hely. 

A közölt képek, és műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő típus kínálat lehetséges. Bérletí díj, kaukció mértéke, valamin bérlési feltételekrőljavascript:mctmp(0); bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.


Kölcsönzőhelyek

Ker-Bont Kft

Ker-Bont Kft

Székesfehérvár (Fejér)
info@kerbont.hu , +36 20/ 9-351-417
http://www.kerbont.hu/