Létrák - állványok

Létrák - állványokBármilyen földről el nem érhető munkálathoz hasznos segítség lehet egy könnyű és biztonságos létra, vagy éppen a szükséges munkákat egyszerű elvégezni egy stabil állványról.
Univerzális létra

Alkalmazási terület:

Három részes kitolható létra, többféle variációban felállítható, álló, vagy támasztó, vagy tolólétraként. Könnyű, nagy teherbírású, biztonságos munkavégzést biztosít. Különböző méretekben lehetséges Pl.: 3*8 fokos, 3*10 fokos, 3*12 fokos, 3*14 fokos. Bérlés előtt érdeklődjön az elérhető magasságokról és teherbírásokról a biztonság kedvéért.

Műszaki adatok:

Súly: kb. 10-20 kg

Munkamagasság: akár 11,20 m-ig

Teherbírása: max 100 - 150 kg

Kitolható létra 2x20 fokos

Alkalmazási terület:

Alumínium kitolható létra a magasban végzendő munkálatokhoz. A biztonságos munkavégzés érdekében, tájékozódjon az elérhető magasságokról és a maximális teherbírásokról.

Műszaki adatok:

Súly: kb. 10-20 kg

Munkamagasság: akár 11,50 m-ig

Teherbírása: 150 kg

Szállíthatóság: Nagyobb személyautó, utánfutó, kisteherautó, tetőcsomagtartó

Guruló állvány

Alkalmazási terület:

Építőipari és egyéb munkák magasban történő biztonságos, és könnyű végzésére alkalmas. Az egymásra építhető elemeknek köszönhetően többféle munkamagasság elérhető. A biztonságos munkavégzés érdekében, tájékozódjon az elérhető magasságokról és a maximális teherbírásokról.

Műszaki adatok:

Súly: kb. 50-200 kg

Munkamagasság: kb. 5,2 m - 14,4 m ig

Szállíthatóság: Utánfutó, kisteherautó

Homlokzati állvány

Alkalmazási terület:

Nagy felületű, magas homlokzatok teljes beállványozására alkalmas állványrendszerek bérelhetők. A biztonságos munkavégzés érdekében, tájékozódjon az elérhető magasságokról és a maximális teherbírásokról.

Műszaki adatok:

Munkamagasság: kb. 5,2 m - től

Szállíthatóság: Teherautó