Falszkenner

Falszkenner
Falszkenner

Falszkenner

Falszkenner  kölcsönzés, bérlés.  Falban a fal szerkezetétől eltérő anyagok helyének jelzésére falszkenner bérlés.

Falszkenner felhasználási területe: A falszkenner falban a fal szerkezetétől eltérő anyagok helyének jelzése 10 cm mélységig. A legnagyobb pontossággal jelzi a falban a vasat, színesfémeket, mint pl. a villanyvezetékeket, fát és a műanyagokat is felismeri. A falszkenner a fal homogenitását vizsgálja, a falban eltérő anyagok felderítésére. A megtalált tárgyak elhelyezkedése alapján, a készülék meghatározza a tárgy felső pereménél megengedhető legnagyobb furatmélységet. A falszkenner használatával fúrás horonymarás előtt felderítheti a falazatban lévő vezetékeket, csöveket.

Falszkenner kölcsönzés során a kölcsönzőhely  segít kiválasztani a munka elvégzéséhez leginkább megfelelő műszert. Az országban számos kölcsönzőhely működik, és a kcsh.hu-n megtalálhatja az önhöz legközelebbi fémkeresővel foglalkozó kölcsönző helyet.
 A weboldal állandó feltöltés alatt van, és bővül.

További ajánlataink műszerek kategóriában: fémkereső, falszkenner, építési lézer álvánnyal, lézeres távolságmérő, optikai szintező,

Egyéb kölcsönzési és bérlési igényeit keresse a kcsh.hu-n kínálatainkban>>

A közölt képek, és műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő típus kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamin bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.


Kölcsönzőhelyek

Hartmann Kft.

Hartmann Kft.

Bubapest (Budapest)
hartmann@stihlkereskedes.hu , 00-36-70-3185271
www.profigep.hu